Fra venstre mod højre ligger, pepperrod, citron timian, dild, jordbær, skovjordbær, ribs, stikkelsbær, solbær, rosmarin, timian, oregano, bønner, tomater, hvidløg, mynte, rødbeder, skotzenerrod og gulerøder.
Når jeg sylter bruger jeg denne fremgangsmåde:
* Urter, hvidløg og grøntsager lægges i gryde og overhældes med eddike sprit.
* Tilsæt salt og sukker.
* Opvarm gryden til kogepunktet og lad det simre i et par minutter.
* Skold henkogningsglas.
* Fisk indgredienserne over i henkogningsglaset.
* Tilsæt pepperrod.
* Fyld glasset med lagen.
* Luk glasset og giv det en hurtig nedkølning under koldt vand, så det forsejler.
* Næste morgen åbnes låsen og låget kontrolleres for undertryk.
Og efter et par timer:
Den resterende eddike er hælt på flasker som krydder eddike, urterne bundet op til tørring og bærene hælt i en rumkrukke.
lørdag den 25. juli 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Andre Emner
Afgrøder
Alkohol
Bed
Billeder
Bonsai
Bønner
Cigar
Drivbænke
Drivhus
Dyr
Flagermus
Forspring
Forår
Grøntsager
Høst
Info
Jordskokker
Konservering
Kryderurter
Køkkenhave
Løg
Mad
Nyttehave
Piletræ
Potter
Presning
Prydhave
Påskeliljer
Radiser
Regnvand
Rodfrugter
Saft
Salat
Salatbænk
Springfrø
Stenbed
Syltning
Sø
Såning
Tobak
Tomater
Træer
Tulipaner
Tørring
Vandtank
Vindruer
Vintergækker
Virginia
Vækstbænk
Ænder
Ærter
Å
This blog me everything pleases!
SvarSlet